Parket info

De voordelen van een Amerikaanse koelkast

Geplaatst op

Hoog op het verlanglijstje van de meeste mensen, zeker als ze een nieuwe keuken voor zichzelf gaan kopen, staat de Amerikaanse stijl koelkast met vriesvak. Wat maakt deze koelkasten nu zo geliefd? We nemen het met je door in deze blog. Oh, ben je helemaal dol op deze koelkasten? Neem dan eens een kijkje op witgoed outlet kampen.

Amerikaanse koelkasten

Amerikaanse koelkasten komen met een heleboel voordelen. We nemen ze in deze blog met je door:

Ruimte

Je hebt heel veel ruimte in een Amerikaanse koelkast. Dat maakt het dat veel mensen graag zo’n ding willen hebben. Je ziet dat de deuren vaak naar links en rechts openen, een groot verschil met het Engelse model, dat maar een deur heeft en naar links opent. Dat doen ze omdat ze ook links rijden….

Slimme functies

Met de tijd zijn apparaten in ons huis steeds slimmer geworden. Dat betekent dat ze verbonden zijn met het internet en bijvoorbeeld een touchscreen hebben. Dat is handig bij het plannen van de boodschappen. Je kunt ook vanaf een afstand in de koelkast kijken, wanneer je een smartphone hebt en een app die hoort bij de desbetreffende koelkast. 

Extra functies

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld ijsblokjes in de speciale ijsblokjesmachine te maken die vaak in de luxe Amerikaanse koelkasten is ingebouwd. Daar zit dan vaak ook een optie voor gemalen ijs bij. 

Het gemak van het touchscreen 

Wanneer je Amerikaanse koelkast en touchscreen heeft, dan is dat niet alleen heel erg leuk, maar ook handig. Je kunt er allerlei recepten op laten verschijnen die je op internet kunt zoeken. De koelkast is immers met het internet verbonden. De touchscreen kun je dan ook zien als een soort ingebouwde tablet. Ook is het mogelijk om erop te schrijven en inspiratie voor recepten op te doen. Op onze site vind je meer interessante blogs voor het design van je woning. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden