Parket info

Diverse vloeren als alternatief voor parket

Geplaatst op

Er zijn tal van alternatieven voor parket, maar een van de beste is toch wel laminaat. We gaan dit en meer in deze blog met je doornemen. Dus lees snel verder in deze informatieve blog. Uploaden doen we vaak. Dus blijf onze site volgen. Dan kun je lekker blogs lezen die gaan over home en living. 

Alternatief voor laminaat

Voor wie milieuvriendelijk is, is een kurkvloer een goede optie. Kurkvloeren zijn een natuurlijk, hernieuwbaar product dat je gemakkelijk zelf kunt installeren met basisgereedschap. Het is ook mooi, stil onder de voeten en gemakkelijk schoon te maken. Het is een goede keuze voor woonkamers, kantoren en zelfs de keuken. Eenvoudig te snijden kurktegels en een zelfgemaakte snijmal maken dit tot een probleemloos doe-het-zelf-project. 

Beton

Beton heeft zich ontwikkeld in de afgelopen jaren als populair materiaal en is nu opgenomen in vele aspecten van een huis, zoals in elegante tafels of gebruiksvoorwerpen. Betonnen vloeren en aanrechtbladen zijn slechts een paar voorbeelden. Dit materiaal is veelzijdig, een ideale vloeroptie, omdat het kan worden gebruikt in moderne ontwerpen, maar ook in combinatie met een rustieke stijl.

Tegels van vinyl 

Vinyl tegels zijn een van de meest goedkope vloeropties voor huiseigenaren. En als je goed kunt meten en een hobbymes kunt gebruiken, zult je geen problemen hebben met het installeren van een vinyl tegelvloer. Deze vloerbedekking is vrijwel onverwoestbaar. Vanwege deze eigenschappen is de vloerbedekking perfect voor een kelder of een badkamer. Het beste aan deze vloerbedekking is echter het oneindig aantal ontwerpen dat je kunt maken als je eenmaal een paar speciale technieken leert. 

Laminaat als beste keuze

Laminaat is een van de minst dure keuzes voor residentiële vloeren, omdat het al zo lang bestaat zijn er veel verschillende opties om uit te kiezen. De vloer is sterk en duurzaam, dus als je kinderen en huisdieren hebt, is het is een slimme zet laminaat aan te schaffen. Het is ook een hele stijlvolle optie om uit te kiezen. De nieuwe designs voor laminaatplankenvloeren en laminaattegels zijn veelzijdige, moderne, trendy designs. Ook erg leuk om te weten dat laminaat gemakkelijk te leggen is. Wel raden we aan om het zeker met twee mensen te doen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden