Parket info

Een nieuw huis en back to school; lunchtrommels kind tot aan vloeronderhoud

Geplaatst op

Als je een nieuw huis hebt, is dat zeer spannend. Veel mensen kiezen ervoor om de verhuizing voor elkaar te boksen in de zomervakantie en dat is niet gek. Dat is de tijd dat het vaak het beste uitkomt en ook voor je kinderen is dat het geval. Ze hebben dan niet al die stress en hectiek tijdens school. Maar als je verhuist en tegelijkertijd de kinderen weer moet voorbereiden op school met lunchtrommels kind, dan staat je wat te wachten. Door al deze hectiek vergeet je misschien dingen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij gaan je helpen met deze hectiek. We zijn je gids in de chaotische tijden en bieden je daarom een blog aan met alles waar je aan moet denken wat betreft back to school én een nieuw huis. Lunchtrommels kind en nog veel meer; je vindt het hier. 

Lunchtrommels kind en dergelijke

Het moment na de zomervakantie; je kinderen gaan weer naar school. Ze zijn enkele weken lang helemaal tot rust gekomen en gaan er nu weer vandoor. Je kleedt ze aan, geeft ze wat dikke kussen en geeft ze nog één laatste ding mee; lunchtrommels kind. Je vers gesmeerde broodjes doe je erin omdat je zoveel houdt. Maar je bent iets vergeten; de lunchtrommels kind zelf. Een belangrijk element en zo zijn er nog wel meer. Een nieuwe rugtas, potloden en pennen, allerlei andere dingen die in de etui moeten, de etui zelf, boeken en schriften en ga zo maar door; je kind moet het allemaal hebben voor school. Zorg ervoor dat je een lijstje maakt van alles wat je denkt dat ze nodig hebben. Denk hier even goed over na en schrijf het op als je weer iets te binnen schiet. Je kunt ook online enkele lijstjes opzoeken, wellicht dat die je wat steun kunnen bieden. 

Huis

Je bent natuurlijk ook net verhuisd en hier moet ook nog wat aan gebeuren. De parketvloer die je net hebt laten leggen kan wellicht wat onderhoud gebruiken, je moet nog enkele dingen schoonmaken, de badkamer moet nog even een beetje worden afgekit en ga zo maar door. Zorg er ook hier weer voor dat je een lijstje maakt van alles wat nog gedaan moet worden, dat geeft je overzicht en rust.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden