Parket info

Een parketvloer binnenshuis, maar wat doe je in de tuin?

Geplaatst op

Binnenshuis kiezen veel mensen voor de parketvloer. Logisch, want een parketvloer ziet er ontzettend strak uit en heeft veel voordelen. Niet voor niets zijn we groot liefhebbers van de parketvloer. Alleen wat doe je met de tuin als je binnenshuis eenmaal een parketvloer hebt liggen? Hoe kun je ook de tuin een mooie strakke uitstraling geven? Daarvoor hebben we een handige tip, namelijk getrommelde stenen. Getrommelde stenen zijn klinkers, maar dan van beton. Deze klinkers worden dus niet gemaakt van gebakken klei. De getrommelde stenen zijn in allerlei verschillende soorten te verkrijgen. Met dit type stenen ben je in staat om je tuin een prachtige uitstraling te geven.

Uitermate geschikt voor sfeervolle woningen

Getrommelde stenen zijn zeer geschikt voor woningen met een sfeervolle uitstraling. Dit type stenen sluit dus ook uitstekend aan op een woning met parketvloer. Zo stap je vanuit een strakke woning in een mooie en strakke tuin. Betonnen stenen hebben ook een aantal belangrijke voordelen. Zo droogt dit type stenen bijvoorbeeld erg snel en zijn ze ook makkelijk schoon te houden. De stenen worden namelijk niet snel vuil. En ondanks alle voordelen die deze stenen hebben, zijn getrommelde stenen een stuk goedkoper dan gebakken klinkers.

Verdiep je goed in de verschillende soorten getrommelde stenen

Getrommelde stenen zijn allemaal gemaakt van beton. Toch kunnen de tegels tal van verschillende uitstralingen hebben. Het is dus geen slecht idee om je even goed in dit type stenen te verdiepen. Zo kunnen de stenen bijvoorbeeld verschillende kleuren hebben, maar ook qua formaat kunnen ze verschillen. Ga dus na welke stenen goed bij de inrichting van je tuin passen. Belangrijk is dat je tuin en woning echt een geheel vormen. Met getrommelde stenen kun je dit vaak heel goed bereiken als je een parketvloer in je huis hebt liggen.

De plaatsing van getrommelde stenen

Getrommelde stenen worden op dezelfde wijze geplaatst als klinkers van gebakken klei. Weet je hoe je moet bestraten? Dan kun je dit prima zelf doen. Heb je hier geen ervaring mee, dan kun je ook een gespecialiseerd bedrijf inhuren. Houd er dan wel rekening mee dat je extra kosten betaalt voor de plaatsing.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden