Parket info

Hoe geef ik mijn woonkamer een luxe uitstraling?

Geplaatst op

Het is geweldig wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van vloeren. Er zijn verschillende soorten type verkrijgbaar waarmee jij je woonkamer echt een geweldige plek kunt maken. Een luxe uitstraling is iets dat veel mensen graag willen en dat is te bereiken met een vloer op maat of een vloer die je koopt bij een woonboulevard. We nemen enkele opties met je door, dus lees snel verder en laat je inspireren door deze leuke tips. Bonustip om mee te beginnen: Houthandel Ermelo heeft een mooie selectie aan hout voor je waar je zeker een geweldig vloer mee kunt maken. 

Zelf een vloer maken 

We hebben hierboven al even een kleine tip van de sluier opgelicht: je kunt ook zelf een mooie vloer maken. Daar heb je vloerhout van hoge kwaliteit voor nodig. Wanneer je met een houthandel belt, dan zullen ze jou kunnen adviseren. Over welke vloeren te maken zijn van hoge kwaliteit hout.

Een parketvloer 

Natuurlijk kun je ook experts in de arm nemen die voor jou parketvloer gaan realiseren in je woning. Dergelijke vloeren zijn best wel aan de prijs, maar het leuke ervan is dat ze je woonkamer direct een klassieke en luxe uitstraling geven. Daarbij kun je dergelijke vloeren ook heel gemakkelijk reviseren waardoor de levensduur van een parketvloer superlang is.

Laminaatvloeren 

Wanneer je liever gaat voor een bepaalde budgetoptie, dan is het mogelijk om te gaan voor laminaatvloeren. Deze hebben de uitstraling van een houten vloer, maar zijn veel lager geprijsd en ook een stuk gemakkelijker zelf te leggen. 

Het maakt niet uit welke woonstijl jij eigenlijk leuk vindt. Er zijn verschillende soorten laminaatvloeren die erbij passen. 

De reden dat laminaatvloeren zo veelzijdig zijn, heeft te maken met het feit dat er onder de toplaag van de laminaatvloer een bepaalde print zit. Deze is heel gemakkelijk uit te printen en daardoor is er eigenlijk van alles mogelijk als het gaat over kleuren en tekeningen op de vloer.

De gietvloer als gemakkelijke optie 

Wanneer jij graag een vloer wilt die erg makkelijk schoon te maken is met water en ook nog eens een keer slijtvast, dan raden we je zeker aan om te gaan voor een gietvloer gemaakt van kunststof. Deze kunststof is ontwikkeld in de industriële sector en daardoor is hij zeer sterk. Het is wel een prijzige vloer, maar hij ziet er fantastisch uit en past precies bij een industrieel of Scandinavisch interieur 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden