Parket info

Maak je tuin helemaal tof met een blokhut!

Geplaatst op

Een blokhut is een superleuke toevoeging aan je tuin. Maar welke vloer kun je daar eigenlijk inleggen wanneer je er een buitenlogeerkamer van kunt maken. Het is meestal een manier om extra vertier in de buitenruimte te brengen. Hoe dat precies zit? Een blokhut is een ideale constructie om bij een terras te maken en dit in combinatie met een pergola, een overkapping, meestal van hout, waar je onder kunt zitten en schuilen voor de regen en brandende zon in de zomer, hoewel die in Nederland nog wel eens ver te zoeken is. 

We nemen nog meer handige toepassingen van de blokhut met je door. 

Blokhut is heel erg handig 

Blokhutten zijn uiterst flexibel in termen van hun bruikbaarheid en doel. Of je nu op zoek bent naar een beschutte ruimte voor bijeenkomsten of feesten, een kantoor aan huis, werkplaats, studio, oma bijgebouw of zelfs een plek om te trainen, verschillende aanpassingen kunnen worden geïmplementeerd om je wensen mogelijk te maken.

Het is altijd even verhelderend wanneer je een gesprek aanknoopt met een expert op het gebied van tuinen. Onlinetuinhout.nl weet veel dingen over leuke zaken als tuinhuizen en aanverwante zaken. Kijk gewoon een keer op de website van ze! 

Interessante zaken die je met de tuin kunt doen 

We vinden het leuk om nog wat dingen met je door te nemen die je in de tuin kunt doen. Daarom zetten we het voor je op een rijtje: 

  • Pergola (ook wel rancho in sommige windstreken) is meestal een houtenoverkapping waaronder je kunt schuilen voor regen en zon
  • Zwembad. Bijzonder lekker om in de zomer in het water te liggen
  • Terras. Elke tuin moet toch wel een of ander terras hebben om er lekker in te kunnen relaxen. 
  • Broeikas. Wanneer je lekker wilt genieten van eigen geteelde groenten, dan is het helemaal mogelijk om in een broeikast deze groenten te telen. 

Al met al zijn het allemaal hele leuke dingen die je kunt doen in je tuin. Maar dan blijft de vraag van de stijl nog over? Dit laten we even voor de volgende keer, maar de mediterraanse stijl kan altijd heel mooi in je tuin en je zorgt ervoor dat het er helemaal tof uitziet. Daar gaan we zeker nog een blog aan wijden in de toekomst. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden