Parket info

Sneller je huis verkopen doe je met een makelaar

Geplaatst op

Bij de hilversum makelaar helpen ze je graag je woning snel te verkopen en een nieuwe aan te schaffen. In deze blog geven we je tips je huis sneller te verkopen. 

Als je een huis wilt verkopen, dan bent je het er waarschijnlijk mee eens dat het op de markt brengen van een huis behoorlijk stressvol kan zijn. Dit geldt vooral als je gedachten in de trant zijn van: “Ik moet mijn huis snel verkopen”, omwille van een aantal redenen. Maak je geen zorgen, je bent niet in een hoek gedreven, zonder opties beschikbaar. In feite heb je een aantal manieren om je woning snel te verkopen. Sommige processen zijn sneller dan de andere, en sommige hebben hun eigen voor-en nadelen….

Investeer in een professionele fotograaf 

Voordat je iets anders aanpakt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je huis er leuk uitziet voor potentiële kopers. Professionele fotografen zien je woning vanuit het perspectief van een koper, waarin een betrouwbare ervoor zorgt dat de positieve eigenschappen van je huis naar voren komen, en de gebreken zijn verborgen. Houd in gedachten, de eerste indruk duurt het langst, en de foto’s zijn wat de kopers het eerst zien.

Ruim netjes opruimen

Om te bepalen of het huis klaar is voor de verkoop, loop de straat op en kijk naar je huis en probeer de gebreken te zien, evenals de pluspunten. Is het schoon, aantrekkelijk en goed onderhouden? Moet je wat reparaties en onderhoud doen om dat doel te bereiken? Vaak is het echt moeilijk om je huis objectief te bekijken, vooral als je al een tijdje op dezelfde plek woont. Daarom is het ideaal om open te staan voor suggesties van vrienden, onroerend goed professionals, potentiële kopers, enzovoort. Deze mensen kunnen je helpen je huis beter op de markt te brengen.

Bovendien, als je echt het huis snel wil verkopen, is het zeer belangrijk om ook de tuin te verbeteren en te controleren of bijvoorbeeld het gazon is gemaaid. De oprit en buitenmuren moet ook vrij zijn van vuil. Geloof het of niet, door het investeren in het schoonmaken van de buitenkant van je huis, verhoog je ook de kans op het beïnvloeden van de kopers om de binnenkant van het huis te checken. Houd in gedachten, een net huis is een object dat sneller aangekocht wordt door mensen. Dus ziet alles wat we hierboven genoemd hebben gewoon als een investering. Je kunt het allemaal bij de prijs in berekenen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden