Parket info

Turnkey woning als ideale kans!

Geplaatst op

Op de lange termijn is het vaak slimmer om een huis te kopen dan een huis te huren. Je kunt echter van beide profiteren via een vastgoedbelegging. Daarbij kun je een huis kopen voor het uiteindelijke rendement en het verhuren om de hypotheeklasten te dekken. Maar als je overweldigd bent door het idee van het krijgen van een woning klaar voor de bewoners, kan een turnkey woning zou een geweldige optie zijn. 

Echter, ondanks de voor de hand liggende aantrekkingskracht en gemak, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten  als het gaat om het kopen van turn key woningen.

Wat is een turnkey woning? 

Een turnkey woning is in wezen een huis waarbij je de sleutel kunt omdraaien in het slot van de voordeur en direct erin kan trekken. Meestal betekent een sleutelklare woning gewoon dat het huis volledig en onlangs gerenoveerd is. De afbouw van je woning is dan door een specialistisch bedrijf gedaan. 

Turnkey woningen worden gerenoveerd voordat ze te koop worden aangeboden, meestal door bedrijven die gespecialiseerd zijn in de restauratie van onroerend goed. Deze bedrijven kunnen de kopers ook helpen bij het beheer van de woning. Op die manier hoeven nieuwe eigenaren niet al te veel tijd of moeite te besteden aan het vinden van reparateurs of het afhandelen van burenruzies. 

Populaire woningen bij kopers en investeerders

Turn key woningen zijn populair voor huizenkopers en investeerders die geen tijd, vermogen of interesse hebben in het opzetten van de woning zelf. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke bron van passief inkomen, kan een turn key woning een geweldige kans zijn om rendement te behalen zonder veel inspanning.

Een turn key huis, per definitie, maakt het huis instapklaar. Deze onmiddellijke bruikbaarheid maakt het aantrekkelijk voor investeerders, ongeacht het gemengde gebruik of volledig commercieel gebruik. Zo kan een investeerder ook direct beginnen met het verdienen van inkomsten.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van het kopen van een sleutelklare woning is de bespaarde tijd. Je tijd is kostbaar en de onroerend goed markt kan onvoorspelbaar zijn. Het is dus ideaal om een huis te hebben die klaar staat voor de bewoners. 

Daarbij kun je ook een aantal lastige zaken overslaan, zoals taxaties, inspecties, titels en het opknappen van de woning. Je hebt geen bouw- of renovatie-ervaring nodig om geld te verdienen. Ideale kans dus, zo´n turnkey woning!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden