Parket info

Vervoer regelen voor je vloer in het Zuid-Holland

Geplaatst op

Veel meer mensen nemen steeds vaker een parket vloer. Een parketvloer is een vloer gemaakt van massief hout, terwijl laminaat meestal gemaakt wordt van MDF of HDF waar vervolgens een hout print opgezet moet. Het productieproces van laminaat is dus langer en minder duurzaam dan dat van de parketvloeren.

Beschadigde vloer?

Als je een beschadigde laminaat vloer heb, kun je kiezen om opnieuw een laminaat vloer erin te laten leggen. Je kunt ook kiezen om een parketvloer te nemen, deze gaan met een beetje onderhoud stukken langer mee dan laminaat en zijn daarnaast ook duurzamer dan de laminaten vloeren. Toch staat laminaat bekend om het feit dat het makkelijk aan te leggen is.

Een parketvloer daarentegen heeft vaak nog een afwerking nodig, meestal wordt de vloer na het leggen geschuurd, en vervolgens gelakt of geolied, daarom kan deze vloer beter door een specialist gelegd worden.

Bij een massieve vloer is het beste om te kiezen om de vloeren te laten verlijmen. Bij verschil in temperaturen kan de vloer namelijk uitzetten of krimpen. Als een vloer te maken krijgt met uitzetting of krimp, kunnen er scheuren in de vloer ontstaan.

Vervoeren van je vloer

Ook het vervoer van je vloer kan invloed op de kosten hebben. Als voorbeeld wordt gekeken naar een situatie waarbij er gekozen wordt voor een auto huren Rotterdam. Per regio verschillen de prijzen voor het vervoer. Als je een vrachtwagen moet huren in Rotterdam om je vloer mee te vervoeren zul je al gauw rond de € 150 per dag uitkomen.

Voor een auto huren Rotterdam ben je zo’n €28 per dag kwijt, dit maakt dus een enorm verschil van €122 per dag ten opzichte van de vrachtwagen. Kies je voor een auto huren Rotterdam, dan kun je voor hetzelfde bedrag als de vrachtwagen iets meer dan 5 dagen rond rijden. Dit betekent dus dat je voor het vervoeren van de vloer een auto huren Rotterdam vaak een betere opties is dan het huren van een vrachtwagen.

Je moet natuurlijk wel meerdere malen heen en weer met de auto, maar uiteindelijk scheelt een auto huren Rotterdam je enorm veel geld. Als je sneller wilt vervoeren zou je naast auto huren in Rotterdam ook nog aanhangers kunnen regelen, de aanhangers zullen hier ongeveer €20 per dag zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden