Parket info

Voordelen van de epoxyvloer voor je garage

Geplaatst op

Bij het bouwen of opknappen van je garage zijn er veel verschillende soorten vloeren waaruit je kunt kiezen. Echter, de voordelen van de epoxyvloer zijn uniek. Garagevloercoating is meestal zwak, krast gemakkelijk, en is voortdurend bevlekt, omdat deze te maken heeft met banden, gereedschap en andere robuuste zaken. Lees in deze blog over de voordelen van een een epoxyvloer voor je garage! 

Duurzaam

Garagevloeren vangen veel klappen tijdens het dagelijks gebruik, en vanwege dat, moet je ervoor zorgen dat de garagevloer opgewassen is tegen wat er kan vallen. Epoxyvloeren zijn zeer duurzaam en zullen je garage beschermen tegen de constante slijtage. Als je je garage gebruiken als een werkplaats, dan is de epoxyvloer des te meer nodig omdat deze niet makkelijk krast.

Vochtbestendig

Epoxy is een betonsealer waardoor het vocht tegenhoudt. Veel beter dan andere garagevloercoatings. Het houden van water uit de garagevloer is een sleutel tot het behouden van een hoge kwaliteit. Een ander voordeel van het hebben van een epoxyvloer in je garage is dat deze een beschadigde vloer gemakkelijk kan repareren. Epoxyvloeren hebben de kwaliteit om eventuele scheuren, vlekken of schade die er is, op te lossen.

Waarde 

Epoxycoating is een betaalbare optie die alle bases dekt. Omdat het kan worden gebruikt om een gebroken garagevloer te repareren, hoef je niet je hele garage opnieuw van een vloer te voorzien, hetgeen een enorme kostenpost zou kunnen zijn. En omdat het een coating is, is de installatie relatief eenvoudig en gemakkelijk. Je hoeft alleen maar genoeg tijd te nemen voor het drogen en je bent klaar. Al met al zal een epoxyvloer wonderen doen voor je garage en ervoor zorgen dat het een mooie aanblik houdt voor de komende jaren. 

Schonevloeren wil iedereen, laat ze dan eens grondig reinigen door schonevloeren.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden