Parket info

Wat is de meest geschikte vloer voor je badkamer?

Geplaatst op

In de woonkamer kunnen we allerlei leuke vloeren neerleggen en dan maakt het eigenlijk niet uit welke kiezen. Wil je tapijt, vinyl, laminaat, parket of een gietvloer: het is allemaal mogelijk. In de badkamer is het een beetje een ander verhaal. Dit heeft natuurlijk met de functie van de kamer te maken. Wij willen je graag meer hierover vertellen en op deze manier inspireren, Zo is het gemakkelijker voor jou om een juiste vloer te kiezen. Op onze site vind je nog veel meer andere inspirerende blogs. Dus lees vooral snel verder en doe je voordeel met deze teksten. Maar natuurlijk eerst eventjes deze blog lezen!

Ongeschikte vloeren voor in de badkamer 

Iedereen weet dat het in de badkamer en nog wel eens nat aan toe kan gaan. Eigenlijk is het er altijd nat. Niet elke vloer kan tegen deze omstandigheden. Het is dus belangrijk om de juiste vloer te kiezen voor deze ruimte. Wij raden je erg af om een laminaatvloer te leggen in je badkamer. Op zich kan laminaat wel tegen water alleen De naden van de vloer laten het water door en dan komt het onder de vloer en dan gaat de vloer kromtrekken en stuk. Het is nu zeker geen optie om laminaatvloer in de badkamer te leggen.

Wat bijvoorbeeld wel kan, is een bepaalde houtvloer die tegen water kan. Maar hier zitten ook nog wel wat haken en ogen aan, want hout is niet per se heel gemakkelijk schoon te maken. Maar wat kan er dan wel?

Geschikte vloeren voor in de badkamer

Er zijn gelukkig wel vloeren die prima geschikt zijn voor in de badkamer en dan ook de aandacht verdienen in dit stukje. Wij willen graag de gietvloer bij je onder de aandacht brengen. Deze vloer kun je gieten over een bestaande betonvloer. Het voordeel van deze vloer is dat er geen naden zijn. Helemaal prima voor in de badkamer! De vloer is gemaakt van kunststof en kan goed tegen water. Daarbij is het mogelijk om de vloer schoon te maken met stevige schoonmaakmiddelen waardoor de properheid in de badkamer op-en-top is.

De vloertegels badkamer is ook erg populair onder huizenbezitters. De tegels kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden en zijn natuurlijk waterbestendig vanwege het materiaal. Tegels kunnen bestaan uit verschillende soorten materialen, zoals keramiek maar ook uit natuursteen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties. We blijven je op de hoogte houden!

Contactgegevens

Via info @ parket info.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden